top of page
profilbillede.jpg

BABY BEHANDLEREN

Jeg hedder Eline Haugaard, jeg bor på Vesterbro i København,

sammen med min kæreste og vores to skønne piger, født i 2010 og 2014.

 

Jeg er psykomotorisk terapeut med et indgående kendskab til koblingen mellem krop og psyke.

Graviditet og etableringen af den nye familie har altid haft min helt store interesse.

At blive forældre er en af de største begivenheder i et menneskes liv, som for langt de fleste er forbundet med stor glæde.

Der er dog ofte også mange andre følelser, som ofte kommer i spil - følelser som frygt, afmagt, forvirring og fortvivlelse, hvilket også er helt normalt og naturligt. At ”lande” i verdenen både som barn og som ny forældre er en kæmpe omvæltning, jeg brænder for at støtte, guide og vejlede i denne proces, på en ernerkendende og blid facon.

Jeg har altid haft en stor lyst til at vidreuddannet og udvikle mig både fagligt og personligt. Dette betyder at jeg I mit arbejde trækker på mange forskellige kompetencer, bl.a. bruger jeg I den manuelle behandling af både store og små, teknikker fra både kraniosekral terapi, zoneterapi og 

klassisk massage.

Jeg har i mange år arbejde med børn, unge og voksne med forskellige dianoser og psyko-sociale problematikker. Mit fokus i behandlingsforløb med denne målgruppe, er oftest at arbejde med kropsbevidsthed og kropslige strategier, til hjælp med at håndtere bl.a. stress og angst problematikker.

Mit hjerte brænder særligt for at hjælpe det lille barn og den nye familie godt på vej. Jeg elsker når jeg kan støttet den nye mor og far, i at blive bedre til at lytte til deres mavefornemmelse og mærke efter hvad der er godt for netop dem og deres barn.

bottom of page