top of page

EFTERFØDSELSMASSAGE

Som mor kan både krop og nervesystem nemt komme på overarbejde. Efter fødslen skal du lande i rollen som mor og der kan være mange ting, som opleves udfordrende og tærer på kræfterne fysisk såvel som mentalt. Og for mange mødre kan det være svært at finde ro og et pusterum til selv sig i hverdagen.

En efterfødselsmassage er den bedste gave du kan give dig selv, hvad end du er helt nybagt mor, eller det er flere år siden du blev mor.

Det er en skræddersyet massage, der lindrer både kropslig anspændthed og mental stress, som kan have bygget sig op under graviditet, fødsel og i tiden som nybagt mor.

 

Massagen vil afbalancere dit nervesystem og din krop vil få et boost af kærlighedshormonet oxytocin, som vil øge din mentale velvære og følelse af ro i kroppen.

Der anvendes massageteknikker med blide strøg, som tager hensyn til efterfødselskroppens behov.

Jeg anvender økologiske olier for optimal pleje af din krop og vores briks er udstyret med den skønneste varmepude, som gør, at dine muskler bliver helt afspændt og kroppen dejligt varm.

Efterfødselsmassage tilbydes både i dit eget hjem og i vores klinik.

Du må selvfølgelig meget gerne have dit barn med i klinikken, hvis du er nybagt mor. Hvis du har baby med, har jeg en slyngevugge med motor som du er meget velkommen til at benytte dig af. For at du kan hengive dig til følelsen af fuldkommen ro, anbefaler jeg dog, at du har din partner eller en ven med, som kan sidde med barnet i vores ventelokale, eller gå en tur med barnevognen.

Kontakt mig på mail eller tlf. så finder vi en tid.

Jeg har har kliniktider to dage om ugen tirsdag og torsdag, i klinikfællesskabet Jagtvej 17. Klinikken ligger lige overfor Nuuks Plads, Jagtvej 17, 2200 København N. Jeg har faste tider tirsdag og fredag, men hvis det ikke passer dig, kan jeg ofte finde en tid en anden ugedag. 

 

Pris: 1.250 kr. af ca. 1 times varighed i eget hjem

Pris: 750 kr. af ca. 1 times varighed i klinik

bottom of page