top of page

EFTERFØDSELSMASSAGE

Som mor kan både krop og nervesystem nemt komme på overarbejde. Efter fødslen skal du lande i rollen som mor og der kan være mange ting, som opleves udfordrende og tærer på kræfterne fysisk såvel som mentalt. Og for mange mødre kan det være svært at finde ro og et pusterum til selv sig i hverdagen.

En efterfødselsmassage er den bedste gave du kan give dig selv, hvad end du er helt nybagt mor, eller det er flere år siden du blev mor.

Det er en skræddersyet massage, der lindrer både kropslig anspændthed og mental stress, som kan have bygget sig op under graviditet, fødsel og i tiden som nybagt mor.

 

Massagen vil afbalancere dit nervesystem og din krop vil få et boost af kærlighedshormonet oxytocin, som vil øge din mentale velvære og følelse af ro i kroppen.

Der anvendes massageteknikker med blide strøg, som tager hensyn til efterfødselskroppens behov.

Jeg anvender økologiske olier for optimal pleje af din krop og vores briks er udstyret med den skønneste varmepude, som gør, at dine muskler bliver helt afspændt og kroppen dejligt varm.

Efterfødselsmassage tilbydes både i dit eget hjem og i vores klinik.

Du må selvfølgelig meget gerne have dit barn med i klinikken, hvis du er nybagt mor. For at du kan hengive dig til følelsen af fuldkommen ro, anbefaler vi dog, at du har din partner eller en ven med, som kan sidde med barnet i vores ventelokale, eller gå en tur med barnevognen i de smukke gader omkring klinikken.

Kontakt mig på mail eller tlf. så finder vi en tid.

Hvis du ønsker at behandlingen skal foregå i klinik, samarbejder jeg med Barselsrummet.dk, som har klinik og butik på Vesterbrogade i København, du kan bestille en tid direkte i vores bookingsystem. Barselsrummet.dk

Pris: 1.250 kr. af ca. 1 times varighed i eget hjem

Pris: 750 kr. af ca. 1 times varighed i klinik

bottom of page