top of page

PSYKOMOTORISK
BEHANDLING FOR KVINDER

Du kan booke tid til psykomotorisk kropsbehandling, hvis du ønsker er mere helhedsorienteret behandlingsform, der sigter mod at balancere krop og sind.

Behandlingen foregå påklædt og er en kombination af samtale, kropsbehandling og øvelser der understøtter behandlingen. f.eks. teknikker til afspænding eller grounding, som du kan arbejde videre med efterfølgende.

Den manuelle kropsbehandling opleves ofte som blid og hensyntagende, men med stor effekt. Jeg arbejder med at regulerer spændingstilstande i kroppen og med at hjælpe med at finde ro og balance i krop og sind.

”Når kroppen slapper af følger sindet med”.

Behandling er meget individuelle og kan både være enkelt stående behandlinger, som ofte vil være med fokus på at få kroppen og nervesystemet helt i ro, eller behandlingsforløb hvor vi I fællesskab aftale et mål med forløbet.

Psykomotorisk behandling kan både være for dig der er gravid, dig som har født for nyligt, eller dig som ”bare” er kvinde.

Jeg kommer meget gerne hjem til dig, så behandlingen kan foregå i trygge og vante rammer. Kontakt mig på mail eller Tlf. så finder vi en tid.

Hvis du ønsker at behandlingen skal foregå i klinik, har har kliniktider to dage om ugen tirsdag og torsdag, i klinikfællesskabet Jagtvej 17. Klinikken ligger lige overfor Nuuks Plads, Jagtvej 17, 2200 København N.  

bottom of page