top of page

GRAVIDITETS MASSAGE

En gravide krop kan føles tung, øm og anspændt og der kan være mange tanker og bekymringer i forbindelse med graviditeten, som kan give en følelse af stress i krop og sind. Massage hjælper dig til at koble af både fysisk og psykisk, så du kan opleve øget velvære i din graviditet.

Gravidmassage er en blid og nænsom velværemassage, som består af en blanding af dybe tryk og blide strøg, som er med til at afstresse og grounde din krop mest muligt.

 

Massagen kan lindre spændinger i kroppen og booste oxytocinproduktionen, også kaldet kroppens naturlige kærlighedshormon, som giver en følelse af velvære. Massagen virker stresslindrende på den gravide krop og giver dig mulighed for at henfalde i fuldstændig ro.

 

Nogle gravide oplever massagen som en stund med helt særlig føling og nærvær med barnet i maven. Vi anvender økologiske olier for optimal pleje af din krop og vores briks er udstyret med den skønneste varmepude, som gør, at dine muskler bliver helt afspændt og kroppen dejligt varm.

Du kan have gavn af gravidmassage i alle stadier af graviditeten, fra den spæde begyndelse og helt frem til du går i fødsel.

Jeg kommer meget gerne hjem til dig, så behandlingen kan foregå i trygge og vante rammer.

 

Kontakt mig på mail eller tlf. så finder vi en tid. Hvis du ønsker at behandlingen skal foregå i klinik, samarbejder jeg med Barselsrummet.dk, som har klinik og butik på Vesterbrogade 180, 1800 Frederiksberg.

Du kan bestille en tid direkte i vores bookingsystem.

Barselsrummet.dk

Pris: 1.250 kr. af ca. 1 times varighed i eget hjem

Pris: 750 kr. af ca. 1 times varighed i klinik

bottom of page