top of page

GRAVIDITETS MASSAGE

En gravide krop kan føles tung, øm og anspændt og der kan være mange tanker og bekymringer i forbindelse med graviditeten, som kan give en følelse af stress i krop og sind. Massage hjælper dig til at koble af både fysisk og psykisk, så du kan opleve øget velvære i din graviditet.

Gravidmassage er en blid og nænsom velværemassage, som består af en blanding af dybe tryk og blide strøg, som er med til at afstresse og grounde din krop mest muligt.

 

Massagen kan lindre spændinger i kroppen og booste oxytocinproduktionen, også kaldet kroppens naturlige kærlighedshormon, som giver en følelse af velvære. Massagen virker stresslindrende på den gravide krop og giver dig mulighed for at henfalde i fuldstændig ro.

 

Nogle gravide oplever massagen som en stund med helt særlig føling og nærvær med barnet i maven. Vi anvender økologiske olier for optimal pleje af din krop og vores briks er udstyret med den skønneste varmepude, som gør, at dine muskler bliver helt afspændt og kroppen dejligt varm.

Du kan have gavn af gravidmassage i alle stadier af graviditeten, fra den spæde begyndelse og helt frem til du går i fødsel.

Jeg kommer meget gerne hjem til dig, så behandlingen kan foregå i trygge og vante rammer.

 

Kontakt mig på mail eller tlf. så finder vi en tid. Jeg har har kliniktider to dage om ugen tirsdag og torsdag, i klinikfællesskabet Jagtvej 17. Klinikken ligger lige overfor Nuuks Plads, Jagtvej 17, 2200 København N.  

Du kan bestille en tid direkte i mit bookingsystem. Hvis der ikke er en tid der passer dig, skal du endelig bare ringe eller skrive, så kan jeg ofte finde en alternativ tid. 

Pris: 1.250 kr. af ca. 1 times varighed i eget hjem

Pris: 750 kr. af ca. 1 times varighed i klinik

bottom of page